Effects of resveratrol supplementation on liver fat content in overweight and insulin-resistant subjects : A randomized, double-blind, placebo-controlled clinical trial

DSpace Repositorium (Manakin basiert)

Effects of resveratrol supplementation on liver fat content in overweight and insulin-resistant subjects : A randomized, double-blind, placebo-controlled clinical trial

Autor(en): Kantartzis, Konstantinos; Fritsche, Louise; Bombrich, Maria; Machann, Juergen; Schick, Fritz; Staiger, Harald; Kunz, Iris; Schoop, Rotraut; Lehn-Stefan, Angela; Heni, Martin; Peter, Andreas; Fritsche, Andreas; Haering, Hans-Ulrich; Stefan, Norbert
Tübinger Autor(en):
Kantartzis, Konstantinos
Fritsche, Louise
Bombrich, Maria
Schick, Fritz
Staiger, Harald
Lehn-Stefan, Angela
Heni, Martin
Peter, Andreas
Stefan, Norbert
Machann, Jürgen
Fritsche, Andreas Erwin
Häring, Hans-Ulrich
Erschienen in: Diabetes Obesity & Metabolism (2018), Bd. 20, H. 7, S. 1793-1797
Verlagsangabe: Wiley
Sprache: Englisch
Referenz zum Volltext: http://dx.doi.org/10.1111/dom.13268
ISSN: 1463-1326
DDC-Klassifikation: 610 - Medizin, Gesundheit
Dokumentart: Wissenschaftlicher Artikel
Zur Langanzeige

Das Dokument erscheint in: